DESPRE NOI

Despre noi – Street Fashion & Clothing Store – DISTRICTFX.ro

 

ID de companie: 46557113

Numele companiei: eWorld s.r.o

Sediul central:
eWorld s.r.o.
Športová 29
071 01 Michalovce
Slovakia


DISTRICTFX.ro este un magazin online, care se ocupă cu vânzarea de îmbrăcăminte de modă streetwear pentru tineri și adolescenți. Încă din anul 2011, avem grijă ca outfit-urile dorite să ajungă la clienții noștri 24h/24.

Știm că moda street fashion este la fel de populară în România ca și în străinătate. Așadar, suntem aici să vă oferim produse care aparțin unor branduri de renume, cum ar fi: Supraadidas OriginalsConverseReebok, New Balance, Mitchell & Ness, Starter. Totodată, vă aducem și un aer fresh cu branduri noi de foarte mare calitate: Sixth JuneKingIce, Dangerous DNGRSJustRhyseCayler&Sons.

Suntem profesioniști în ceea ce facem și suntem mereu dispuși să te ajutăm să faci alegerile potrivite. Ne pasă de gusturile tale! Ne place să fim sociali, de aceea activam si pe rețelele de socializare (Facebook: DFX Romania, Instagram: district_fx); iar, pe lângă asta trimitem constant prin newsletters informații utile care te vor ajuta să fii la curent cu tot ce e NOU!

Ce vă putem oferi vouă celor care ne sunteți aproape? Promoții și reduceri la produse fresh și multe, multe cadouri ( treninguri, , modele cele mai noi de sneakers și teniși, hanorace, geci, diverse modele de pantaloni).

Poți fi sigur că nu vei întâmpina niciodată probleme în cazul în care vei avea nevoie să schimbi sau să reclami un produs. Simte-te liber să o faci oricând dorești! Indiferent de ce întrebări ai, nu ezita și contactează-ne prin e-mail, telefon sau online chat! Îmbracă-te cu noi și ieși în evidență chiar și în cele mai întunecate părți ale orașului tău. Îți dorim să te bucuri de experiența achiziționărilor de pe Street Fashion District Fx.

Pentru a satisface nevoile voastre mai bine, ne-am stabilit următoarele obiective:

 1. să construim un nume bun societății noastre prin satisfacerea la nivel cât mai înalt al nevoilor clienților noștri;
 2. să dobândim mereu furnizori și parteneri care să ne distribuie cele mai noi apariții dorite și de clienții noștri;
 3. să creștem numărul de produse din stoc mai ales prin extinderea de colecții și sortimente;
 4. să ne adaptăm mereu tendințelor modei;
 5. să îmbunătățim mereu nivelul de comunicare cu clienții;
 6. să ne stabilim și să ne extindem poziția pe piața română, să ne promovăm treptat și pe piețele externe.

Îndeplinirea acestor obiective este un efort zilnic depus de toți membrii echipei noastre, care sunt disponibili pentru voi:

 • serviciul clienți – răspunde cu mare plăcere la fiecare e-mail, pregătește și procesează comenzile și adaugă mereu produse noi în e-shopul nostru pentru ca voi să aveți produse noi mereu la îndemână;
 • graficianul – se îngrijește de partea vizuală și imaginea site-ului, face grafică, bannere, etc. pentru ca achizițiile din magazinul nostru să se muleze perfect cerințelor voastre;
 • programatorul – a conceput și a dat viață acestui e-shop și lucrează neîntrerupt la îmbunătățirea lui din punct de vedere tehnic, pentru ca achiziționările să fie cât mai simple pentru voi;
 • echipa de expediții – ambalează și expediază comenzile cât mai repede posibil;
 • și mulți alții…

Scopul nostru comun este un client mulțumit, care revine în magazinul nostru cu drag.

Așteptăm cu nerăbdare comenzile voastre,

Echipa DistrictFx.

Închide Caruciorul meu
Închide lista de dorințe
Recently Viewed Close
Închide
Închide
Categorii