GARANȚII

Magazinul nostru garantează clientului următoarele:

  1. Respectarea prețului valabil în momentul trimiterii comenzii către clienți
  2. Livrarea produselor în stare bună, nedeteriorate și de calitate
  3. Livrarea produselor în cantitatea și sortimentul care a fost trecut pe comandă
  4. Trimiterea facturii în formă electronică
  5. Returnarea banilor în cazul unei reclamații justificate

Nu răspundem pentru:

  1. Întârzierea livrării cauzată de societatea de curierat,
  2. Întârzierea livrării cauzată de completarea incorectă a adresei de către cumpărător,
  3. Deterioararea produselor cauzată de societatea de curierat. În asemenea situații, nu prelua de la curier colete sau produse care prezintă deteriorări vizibile! Depune imediat o plângere la societatea de curierat care a făcut livrarea aici – reclamarea serviciilor de curierat.

 

Garanția returnării banilor

În cazul restituirii produselor din cauza nemulțumirii cu acestea, îți garantăm rambursul banilor. Perioada de rambursare a banilor la retragerea de la contract este conform § 53 ods. 7 a Codului civil din Republica Slovacă de 30 zile de la primirea cererii de retragere de la contract (la noi este de 30 zile).

Bunurile trebuie să fie returnate nedeteriorate și în starea lor originală, cu accesorii, inclusiv formularul de reclamație completat. Mai multe informații despre procedura de reclamații găsiți în partea Reclamarea și returnarea produselor.

 

Perioada de garanție

Perioada de garanție pentru contractele încheiate cu consumatorii (legea nr. 40/1964 Z. z. conform modificărilor legislative ulterioare) este stabilită pe perioada minimă de 24 luni sau în funcție de termenul de valabilitate a produsului. Perioada de garanție începe să decurgă în momentul preluării produsului de către consumator. Garanția expiră în cazul în care produsul a fost deteriorat mecanic și exclude de asemenea, greșelile cauzate de catastrofele naturale și utilizarea sau manipularea, întreținerea necorespunzătoare a produsului.

Închide Caruciorul meu
Închide lista de dorințe
Recently Viewed Close
Închide
Închide
Categorii